Mai - Månedsslutt

Mai, som april, har vært preget med mye utelek. Barna stortrives ute, uansett vær! :) Eneste ulempen med været i det siste har nok vært at barnehagens trampoline sjelden er tørr. :)

Vi har vært på flere skogsturer, og spesielt en skogstur vil nok barna huske lenge. Vi besøkte nemlig "froskedammen" på Flatåstoppen! Vi var på tur sammen med to andre familiebarnehager, slik at 15 forventingsfulle barn tok turen for å forske nærmere på rumpetrollene. En flott dag med mye lek, oppdagelser i naturen og spising av lunch ute.

Vi har også hatt forberedelser til 17. mai. Vi pratet om hvorfor vi feirer nasjonaldagen og barna farget det norske flagget. Vi benyttet også anledningen til å farge flaggene til to andre land, hvor to barn i barnegruppa kommer fra. Barna syntes det var spennende å se bilder av de ulike flaggene og at hvert land har eget flagg!

Barna lagde seg også egen 17.mai pynt som de kunne ta på jakka eller lignende på nasjonaldagen :)

Vi avsluttet måneden med å dra på tur sammen med åpen barnehage på Leos lekeland. Her stortrives barna!

Her er barna i full gang med uteleken i hagen :)