August/September - Månedsslutt

Fokusområde : Naturopplevelser/forming.

Siden det er samme barnegruppe som forrige barnehageår ble det ingen tilvenning for nye barn denne oppstarten. Vi har derfor hatt mulighet til å ha dratt på gode turer helt i fra begynnelsen av barnehageåret.

I august måned hadde vi noen varme dager med både bytur, bibliotek og Bakklandsdagene, og flotte blåbærturer.

I september ble det flere blåbærturer, også sammen med samarbeidsbarnehagene våre.

Barna er veldig glad i skogen og de syntes det var veldig spennende å male ute, der de også fant materiale å male på, som kongler, pinner og steiner.

Lunsjen har vi tilbragt mye ute men mest populært var når vi «poppet» popcorn på bålet. Veldig spennende når de får se under lokket etter utallige «smeller» ! :)

(PS: Mer bilder finnes i bildegalleriet!)